Badrumsrenovering i hela Stor Stockholm

LIGAB Stockholm har renoverat badrum sedan 2012. Vi renoverar ca 300 badrum varje år. 

LIGAB badrumsrenovering

Vi kommer ut till dig

Drömmer du om att få ett nytt badrum? Och att badrummet görs så effektivt som möjligt, korrekt och enligt branschregler? Då har du kommit rätt. Vi på LIGAB har renoverat badrum sedan 2012, sedan dess har vi renoverat över 2000 badrum till kunder i hela Stor Stockholm.

När vi kommer ut till dig gör vi kontrollmått, vi kollar hur det ser ut med vvs, el och vilka förutsättningar som finns. Därefter kalkylerar vi och skickar dig en offert. 

Rabatt på material

När du bokar oss för din renovering så får du tillgång till vårt breda sortiment av leverantörer. Vi har nämligen rabatter från ett tiotal leverantörer och butiker. Du kan spara upp till 20% genom att handla via oss. 

När du handlar hos våra butiksleverantörer hjälper dem dig även med uppritning och designförslag så att du får det som du vill ha det. 

Trygg renovering & betalning

När du bokar badrumsrenovering via oss så betalar du när arbetet är klart, utan när badrummet är klart. Detta är en trygghet vi har använt i 10 år som har uppskattats av våra kunder. 

10 Års garanti

När ditt badrum är klart så får du en slutdokumentationpärm, i denna erhåller du de intyg, certifikat och handlingar du behöver i det fall din fastighet får en ny ägare. 

Ett 10 års byggaranti på tätskikt lämnas också.

Våra senaste slutförda Badrum i Stockholm

Redo att starta din badrumsrenovering?