top of page

Badrumsrenovering i Stockholm

Vi på LIGAB är specialister på badrum, kök och totalrenoveringar. Vi har en lång erfarenhet och samtliga yrkesgrupper för en lyckad badrumsrenovering. Vi hjälper dig att planera och rita upp vid önskemål. Vi kan även hjälpa till med inköp och leverans av materialet. 

Badrumsrenovering med LIGAB.jpg
LIGAB Badrumsrenovering.jpg

Ska du renovera ditt badrum?

LIGAB har lång erfarenhet av totalentreprenad och av att renovera badrum. När vi kommer ut och utför en badrumsrenovering hos dig kan du lita på att jobbet utförs så effektivt och korrekt som möjligt, samtidigt som vi följer alla branschregler. Vi som jobbar på LIGAB har tillsammans utfört över 2000 badrum. 

Specialister på badrumsrenoveringar

Vi har specialistkompetens inom badrumsrenoveringar i Stockholm. LIGAB har all nödvändig expertis för att kunna utföra arbeten i våtutrymmen, golv, el och plattsättning. Du kan känna dig trygg med att elinstallationer utförs korrekt och säkert i ditt badrum då vi har certifierade medarbetare inom detta område. Oavsett hur ditt drömbadrum ser ut erbjuder vi en lösning. 

Komplett service vid badrumsrenoveringar i Stockholm

När du tar hjälp av LIGAB sköter vi alla moment som ingår i en badrumsrenovering, från planeringsstadiet till slutresultat. Vi har erfarenhet av stora såväl som mindre uppdrag – oavsett vilken renovering du vill att vi utför så skräddarsyr vi arbetet utifrån projektets förutsättningar och dina önskemål. Eftersom LIGAB har alla kompetenser som krävs för att renovera badrum behöver du endast ha kontakt med en aktör, från start till slutresultat. 

Varför ska jag anlita LIGAB för min badrumsrenovering?

  • Komplett ansvar för renoveringen, från planering till slutresultat.  

  • Bred erfarenhet av badrumsrenoveringar – vi har utfört badrumsrenoveringar i Stockholmsområdet under flera år och har kompetens att utföra alla typer av badrumsprojekt. 

  • Certifierade hantverkare med de kompetenser som krävs för att genomföra en kvalitativ och säker badrumsrenovering.

Så kommer du igång med din badrumsrenovering

Du kan själv bestämma hur du vill påbörja ditt badrumsprojekt – antingen bokar vi ett hembesök direkt eller så kan du först skicka ett meddelande till oss där du beskriver badrumsrenoveringen som du vill genomföra. När vi bokat in ett hembesök hos dig kommer vi förbi och gör kontrollmått, ser över status gällande vvs, el, och förutsättningarna för renoveringen. Därefter analyserar vi vilka resurser som krävs för att genomföra badrumsrenoveringen och skickar en offert till dig. 

Vad kostar en badrumsrenovering i Stockholm?

I vår kunskapsbank ger vi prisexempel för olika typer av badrumsrenoveringar och delar med oss av tips. Du kan till exempel ta del av inspiration för materialval, tips kring vad som är viktigt att tänka på när du ska måla om badrum och våtrum, samt vilka de vanligaste felen är i badrum. 

 

Kostnaden för att renovera ett badrum kan variera mycket beroende på flera faktorer: 

  • Badrummets storlek

  • Stomkonstruktion 

  • Tillval

  • Badrummets placering 

  • Om du utför vissa arbetsmoment själv

 

I denna artikel visar vi vad kostnaden för att renovera badrum i regel landar på efter ROT-avdrag, och här kan du se vad det kostar att renovera en bastu.  

Materialval vid renovering av badrum

När LIGAB utför en badrumsrenovering så kan du köpa allt material, såsom kakel, klinker och inredning genom oss till förmånliga priser. Vi hjälper dig naturligtvis även med rådgivning och montering, så att du slipper ha flera kontakter än nödvändigt, vilket gör att renoveringen kan utföras smidigare och minskar risken för att något faller mellan stolarna. När du anlitar LIGAB ska genomförandet av din badrumsrenovering upplevas enkel med ett tydligt pris, en tydlig prisplan och endast en kontaktperson.     

Planering av badrumsrenoveringar i Stockholm

I LIGAB har vi inredningsarkitekter som hjälper dig med planeringen av ditt nya badrum. I planeringsmöten tar vi tillsammans med dig fram en bild över hur det färdiga badrummet ska se ut. För att badrumsrenoveringen ska bli så lyckad som möjligt lägger vi stor vikt vid alla moment – från planeringsstadiet till dess att det nya badrummet är på plats. Våra konstruktörer, projektledare, platschefer och kontrollansvariga ser till att projektet fortlöper som planerat och att slutresultatet blir så optimalt som möjligt. Genom projektets gång har vi givetvis en dialog med dig där du kan komma med önskemål och ta hjälp av oss kring exempelvis val av funktioner och inredning för ditt badrum.     

Ta första steget mot ditt nya badrum redan idag!

bottom of page