top of page

Nyproduktion i Stockholm

Sedan 2012 Har vi slutfört nyproduktion  i Stockholm. 
Vi har vårt egna arbetslag med arkitekt, konstruktör, hantverkare, projektledare, platschef och kontrollansvarig.

nyproduktionstockholm

Från start till slut

Att bygga en nyproducerad villa eller flerbostadshus i Stockholm kan vara ett komplext arbete. För att det ska bli korrekt låt en erfaren firma göra arbetet från start åt dig. Genom att boka in oss hjälper vi dig från ritning till slutförande, det går även bra att anlita oss om du har underlag förberedda.
 

Tydlig offert – Tydligt vad som ingår.
Rätt kompetens – Rätt hantverkare, behöriga och yrkeskunniga.
Visualisering – Få hjälp med att designa insidan och utsidan av ditt hem.
Materialinköp – Rabatter där du kan spara in många tusenlappar.
Leverantörer – Vi har brett nätverk av leverantörer för tjänster och material.

Vad kostar det?

Räkna med att det kommer kosta dig 30 000–45 000 kr/kvadratmeter boyta du vill bygga. Därefter tillkommer kostnader för mark, grävning, geoteknik etc.
 

Prata med oss, så sätter vi ihop en kalkyl till dig. 

Hur lång tid tar det?

När det kommer till tidsåtgången för att genomföra en nyproduktion i Stockholm, kommer antal arbetstimmar det kommer krävas för att genomföra nyproduktionen styra projekttiden. Det i sin tur kommer styras av storleken och komplexiteten i utförandet.
 

En nyproduktion kan du som räkna med att det kommer ta ca 40 h/kvadratmeter du vill bygga, så 100kvm innebär 3 månader. Denna tiden börjar man räkna efter att marken huset ska stå på är schaktad och förberedd. Vanligtvis är ett arbetslag som bygger en nyproduktion 5 personer, och det innebär att dem arbetar 31 h/dag.

Vad ska du förbereda?

När du vet vad du vill uppnå och din vision är klar så ska du som första steg börja med att kontakta en arkitekt som du ihop med skapar den vision och visualisering du har tänkt dig. Arkitekten hjälper dig med ritningar, konstruktionsritning och en visualisering. Med denna kan du nu börja ta in offert och skapa ditt drömhem.

Redo att ta in offert på din utbyggnad/tillbyggnad?

bottom of page