top of page

Ombyggnad i Stockholm

Sedan 2012 Har vi slutfört utbyggnad och tillbyggnad av hus i Stockholm. 
Vi har vårt egna arbetslag med hantverkare, projektledare, platschef och kontrollansvarig.

7.jpg

Från start till slut

Att göra en tillbyggnad och ombyggnad i Stockholm kan vara ett komplext arbete. För att det ska bli korrekt låt en erfaren firma göra arbetet från start åt dig. Genom att boka in oss hjälper vi dig från ritning till slutförande, det går även bra att anlita oss om du har underlag förberedda.
 

Tydlig offert – Tydligt vad som ingår.
Rätt kompetens – Rätt hantverkare, behöriga och yrkeskunniga.
Visualisering – Få hjälp med att designa insidan och utsidan av ditt hem.
Materialinköp – Rabatter där du kan spara in många tusenlappar.
Leverantörer – Vi har brett nätverk av leverantörer för tjänster och material.

Vad kostar det?

Om du ska göra en tillbyggnad eller ombyggnad i Stockholm kan du räkna med att det kommer kosta dig 20 000–35 000 kr/kvadratmeter boyta du vill bygga. Därefter tillkommer kostnader för den invändiga renoveringen som kan tänkas behöva göras, till exempel badrum, kök, sovrum, vardagsrum och allt annat din tillbyggnad ska innehålla.

Prata med oss, så sätter vi ihop en kalkyl till dig. 

Hur lång tid tar det?

När det kommer till tidsåtgången för att genomföra en tillbyggnad oh ombyggnad i Stockholm, kommer antal arbetstimmar det kommer krävas för att genomföra tillbyggnaden styra projekttiden. Det i sin tur kommer styras av storleken och komplexiteten i utförandet.
 

En tillbyggnad kan du som räkna med att det kommer ta ca 40 h/kvadratmeter du vill bygga, så 100kvm innebär 3 månader. Denna tide börjar man räkna efter att marken tillbyggnaden ska stå på är schaktad och förberedd. Vanligtvis är ett arbetslag som bygger en tillbyggnad 5 personer, och det innebär att dem arbetar 31 h/dag.

Vad ska du förbereda?

När du vet vad du vill uppnå och din vision är klar så ska du som första steg börja med att kontakta en arkitekt som du ihop med skapar den vision och visualisering du har tänkt dig. Arkitekten hjälper dig med ritningar, konstruktionsritning och en visualisering. Med denna kan du nu börja ta in offert och skapa ditt drömhem.

Redo att ta in offert på din utbyggnad/tillbyggnad?

bottom of page