top of page

Badrumsrenovering Nacka

Tänker du som bor i Nacka på en badrumsrenovering?

Sedan 2012 har vi på LIGAB utfört över 2 000 badrumsrenoveringar. För oss är detta dock större än bara en renovering. En badrumsrenovering är ett sätt att förverkliga människors drömmar, att helt enkelt erbjuda chansen till att uppleva lite extra lyx i vardagen. Genom vår proffshjälp kan vi hjälpa dig att skapa ditt badrum helt enligt ditt tycke och smak.

 

Med vår kompetens och många år av erfarenhet kan vi hjälpa dig i Nacka från start av planering till genomförande av badrumsrenovering. Som kund kan du känna dig trygg genom hela processen. Läs mer om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa just dig med din badrumsrenovering. 

LIGAB badrum nacka
Inspireras av andra innan din badrumsrenovering

På våra sociala medier kan du hitta våra tidigare renoveringar. Där hittar du inspiration på hur andra tidigare har tänkt, och du kan få tips på både val av material, belysning och andra beslut du kan tänkas behöva ta. På Instagram och Facebook hittar du en mängd av variation inom just badrum.

 

Om du ändå tycker att det är svårt att komma fram till vad som kommer passa just ditt badrum allra bäst hjälper vi dig självklart med vår rådgivning. 

Tre tips innan du sätter igång

Innan din renovering sätter igång är det viktigt att först börja med planeringen. Det här kan dock kännas som en riktig djungel, och det kan vara svårt att veta vilken ände man ska börja i. Därför listar vi här tre tips på saker att tänka på, så att du kommer igång med planeringen!

  1. Belysningen - Hur du väljer att sätta din belysning i ditt badrum kan ha stor påverkan av upplevelsen i rummet. Vill du ha dimmer, spotlights, lampor vid spegeln? Möjligheterna är många. Undersök gärna på våra sociala medier hur andra har valt att sätta sin belysning.
     

  2. Val av material - Det här är en fråga om tycke och smak. Genom oss får du även tillgång till vårt sortiment av leverantörer, och handlar du materialet genom oss får du dessutom 30% rabatt på allt material!
     

  3. Golvvärme - Ett enkelt sätt att höja komforten av ditt badrum. Om du ändå ska genomföra en badrumsrenovering kan det vara värt att tänka ett extra varv på om det inte skulle vara värt att samtidigt lägga in golvvärme.
     

LIGAB badrum nacka
Hög service för dig i Nacka

Vi ser fram emot att höra från dig från som bor i Nacka, så att vi kan hjälpa dig att renovera dina drömmars badrum. Kontakta oss så är drömmen ett steg närmare!

Är du redo att låta oss renovera hos dig?

bottom of page