top of page

Badrumsrenovering Sollentuna

Bor du i Sollentuna och funderar på en badrumsrenovering?

Då kan vi på LIGAB hjälpa dig! Vi har utfört över 2 000 renoveringar av badrum i Sollentuna med omnejd sedan vår start 2012. Med den erfarenheten och vår kompetens kan vi hjälpa dig att förverkliga dina visioner om ditt badrum. Vi kommer ut till dig och kontrollerar alla mått, undersöker vilka möjligheter det finns gällande vvs och el och lämnar sedan en offert inom 48 timmar. Vi menar på att en badrumsrenovering kan öka känslan av vardagslyx i hemmet, och det tror vi är något många drömmer om.

 

Vi hjälper dig att besanna den drömmen. Hör av dig till oss så kan vi gå igenom vilka förutsättningar det finns för just ditt badrum i Sollentuna!

LIGAB badrum ösermalm
Samla på dig inspiration innan din badrumsrenovering

Vi vet att det är många beslut som ska tas inför en badrumsrenovering. Bara val av material och belysning kräver en hel del betänketid. På våra sociala medier, som Facebook och Instagram, kan du hitta massor av inspiration. Där visar vi tidigare arbeten som vi har genomfört, och variationen som finns inom världen av badrum. Kanske får du upp en helt ny idé om en speciell lösning som passar just ditt badrum.

 

Om du ändå har svårt att komma fram till vilka val som är bäst för ditt badrum hjälper vi dig såklart med tips och råd på vad som är viktigt att tänka på. 

Erfarna och kompetenta hantverkare

LIGAB har funnits i branschen i över 10 år. Med de åren av erfarenhet har våra hantverkare rätt kompetens för att utföra din badrumsrenovering på allra bästa sätt. Vi ser till att ditt badrum blir torrt och snyggt, samtidigt som vi är noga med att följa branschen alla regler. Vi tycker också att det är viktigt att du som kund även känner dig trygg efter att badrummet är klart. Därför har vi 10 års byggaranti på tätskiktet.

 

Med erfarna hantverkare och en efterföljande garanti kan du som kund känna dig trygg från start till slut av din badrumsrenovering.

LIGAB badrum och bastu
Hör av dig till oss om du bor i Sollentuna! 

Låt inte dina drömmar om ditt badrum stanna där. Hör av dig till oss så kan vi hjälpa dig att omvandla dina drömmars badrum till verklighet. Vi är med ändå från start av planering. Så om du i Sollentuna vill renovera ditt badrum - kontakta oss så lägger vi fram en skräddarsydd plan för dig!

Är du redo att låta oss renovera hos dig?

bottom of page