top of page

Badrumsrenovering Täby

Ska du i Täby genomföra en badrumsrenovering?

Drömmer du om ett nytt badrum? Ett nyrenoverat badrum ger en härlig och lyxig känsla, det ökar helt enkelt vardagslyxen. Genom att anlita proffshjälp inför din badrumsrenovering kan du luta dig tillbaka och se ditt drömbadrum växa fram. Vi på LIGAB har renoverat badrum sedan 2012 och har med den erfarenheten möjlighet att hjälpa dig att renovera ditt badrum precis så som du vill ha det. Vi är med dig hela vägen, från planering till färdigt badrum, så att du kan känna att du är i trygga händer.

 

Hör av dig till oss så kan vi gå igenom hur en badrumsrenovering hos dig i Täby skulle kunna se ut. 

LIGAB badrum ekerö
Personlig badrumsrenovering 

Inget badrum är det andra likt. Varje yta har sina förutsättningar, och alla är olika i tycke och smak. Vi ser till att ditt badrum blir precis som du har tänkt dig. Vi är med och planerar hur du vill att det ska se ut, och ger råd utifrån vår erfarenhet. Olika slags rum har olika möjligheter, vi hjälper er att se dessa. Vi kan även ge er tips och råd genom processen, i hur ni kan tänka kring er badrumsrenovering.

 

När det kommer till inköp av material, så som klinkers, kakel och inredning till badrummet, får du även tillgång till våra leverantörer. Vi kan erbjuda upp till 30% rabatt hos våra leverantörer när det kommer till material. 

Lite info om oss

Vi har sedan 2012 renoverat över 2 000 badrum i Stor Stockholm. För dig i Täby innebär det en trygghet i att veta att de som genomför din badrumsrenovering har stor erfarenhet. Vi kontrollerar alla mått, kollar upp vvs, el och andra förutsättningar som ditt badrum har. Därefter räknar vi på kostnaderna och skickar sedan en offert. När badrummet sedan är klart har du 10 års byggaranti på tätskiktet.

 

Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg från början till slut, och vara mer än nöjd med ditt nya badrum. 

LIGAB badrum ekerö
Bor du i Täby? Hör av dig till oss!

Så om du vill förverkliga ditt drömbadrum till verklighet är vi på LIGAB rätt för dig. Med många års erfarenhet och målet att alltid ha nöjda kunder ser vi fram emot att förverkliga ännu en dröm.

 

Hör av dig till oss om du har frågor och funderingar så berättar vi hur en badrumsrenovering för dig i Täby kommer se ut i praktiken. 

Är du redo att låta oss renovera hos dig?

bottom of page