top of page

Renovering i Stockholm

LIGAB Bygg och Renovering utför renoveringar till privatkunder och företag i hela Storstockholm. Vår expertis är projektledning och utförande av renovering inom många arbetsområden. Vi utför bland annat badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, ytskiktsrenoveringar, källarrenoveringar och totalrenoveringar. 

Utöver detta erbjuder vi också finsnickeri och platsbyggen. När LIGAB genomför en renovering sker det inom totalentreprenad, vilket innebär att vi ansvarar för hela renoveringen från start till slut. Detta innebär att du som kund kan känna dig trygg med att alla arbetsmoment inom renoveringen sker fackmannamässigt och att ingenting faller mellan stolarna.

Ligab bygg.jpg

Få en kostnadsfri offert.

Mindre projekt kan vi oftast börja 15 dagar efter godkänd offert. Större projekt 30 dagar.

08 502 351 90

Bifoga filer

Renovering av hus och lägenheter i Stockholm 

LIGAB erbjuder renoveringar i hela Stockholm med hållbara och kvalitativa lösningar för badrum, kök och andra utrymmen i din bostad. Vi har lång erfarenhet av lägenhetsrenoveringar och husrenoveringar och tillhandahåller alla tjänster för renoveringen under ett och samma tak – såsom byggare, snickare, rörmokare och elektriker. När du anlitar LIGAB kan du känna dig trygg med att alla moment utförs fackmannamässigt och med god planering. Oavsett renoveringsbehov kan vi erbjuda en heltäckande lösning.   

Vid renovering hos LIGAB ingår: ​​
  • Tydliga offerter, så det alltid är enkelt att se vad du betalar för

  • Byggare med rätt kompetens för just din renovering

  • Hjälp med ritningar för att visualisera ditt drömboende

  • Vägledning och rådgivning kring inköp av material till bra pris

  • Alla kontakter som behövs vid en renovering – från start till mål 

Vad kostar en renovering i Stockholm? 

Det finns flera saker som påverkar kostnaden för en renovering i Stockholm. Några avgörande faktorer för vad priset landar på är: 

  • Renoveringens omfattning

  • Vilken typ av fastighet som ska renoveras 

  • Renoveringens komplexitet 

Kostnad per kvadratmeter för en renovering  

Priset per kvadratmeter kan skilja sig åt beroende på vilken typ av renovering som ska utföras. I vår kunskapsbank ger vi exempel på vad kostnaden per kvadratmeter brukar ligga på vid olika typer av renoveringar, såsom renovering av lägenhet, renovering av källare och badrumsrenovering. 

 

Läs mer om priset per kvadratmeter i LIGAB:s kunskapsbank

Hur lång tid tar en renovering? 

När det kommer till tidsåtkomsten som krävs för att genomföra en renovering finns det flera parametrar som spelar in. Det som påverkar tidsåtgången är främst storleken på ytan som ska renoveras, vad som ska renoveras (exempelvis kök, badrum, ytskikt), samt om det är en villa eller lägenhet. En annan variabel är hur pass lättillgänglig miljön är att renovera i, ett boende kan exempelvis ha mer svåråtkomliga och mindre utrymmen vilket gör att det kan gå åt mer tid.


Det är med andra ord en hel del faktorer som spelar in i hur lång tid en renovering tar. Beroende på uppdragets miljö, omfattning och komplexitet kan tidsåtgången variera med allt från cirka 5 till 15 veckor. När du planerar ett renoveringsprojekt i Stockholm är det alltid bra att se till att du har god marginal gällande tid såväl som budget. LIGAB hjälper dig med att få en så bra överblick som möjligt över planeringen för din renovering

bottom of page