top of page

Badrumsrenovering Vallentuna

Bor du i Vallentuna och funderar på en badrumsrenovering?

Ett helt nyrenoverat badrum ökar komforten och skapar en lyxig och härlig känsla. Lite mer vardagslyx helt enkelt! Detta är något som många går och drömmer om. Vi på LIGAB erbjuder vår proffshjälp inför din badrumsrenovering, så att du kan sluta drömma och istället skapa ett badrum precis i din smak.

 

Sedan 2012 har vi genomfört badrumsrenoveringar i Tyresö, och är i dagslägget uppe i över 2 000 renoveringar. Med den erfarenheten har vi möjlighet att hjälpa dig i Tyresö  att renovera ditt badrum helt enligt din vision. Vi är med dig från start till avslutat projekt, så du kan känna dig trygg längs vägen. Hör av dig till oss så berättar vi hur en badrumsrenovering hos dig i Vallentuna skulle kunna se ut. 

LIGAB badrumsrenovering lidingö
Varje badrumsrenovering ser annorlunda ut

Eftersom inget badrum är det andra likt, och att även tycke och smak skiljer sig åt, innebär det att varje badrumsrenovering är unik. Oavsett vilka förutsättningar just ditt badrum har ser vi till att slutresultatet stämmer överens med hur du hade tänkt dig. Vi hjälper dig att se vilka möjligheter som finns, och kan även komma med tips och råd om så önskas.

 

När det kommer till val av material har du som kund tillgång till vårt breda sortiment av leverantörer. Köper du material genom oss kan vi även erbjuda upp till 30% rabatt på material. Detta innefattar kakel, klinker och inredning till badrummet. 

Certifierade och behöriga hantverkare

Att renovera sitt badrum ska ju vara kul. Genom att anlita våra erfarna och kompetenta hantverkare kan du luta dig tillbaka och se dina drömmars badrum växa fram. Både innan och under en badrumsrenovering kan det upplevas som ett stort projekt, men vi ser till att du känner dig trygg under hela processen. Genom att vi är med från start av planering till slutförande av badrummet kan du känna att du har koll på läget under hela tiden.

 

Vårt mål är att du som vår kund i Vallentuna ska känna dig nöjd med både processen och resultatet. 

LIGAB badrum
Kontakta oss inför din badrumsrenovering

Se till att dina drömmar om ditt badrum inte stannar vid just en dröm. Kontakta oss så hjälper vi dig att förverkliga din vision! Vi genomför alla slags former av badrumsrenovering i Vallentuna. Hör av dig till oss så berättar vi om hur vi kan hjälpa dig inför just din renovering. 

Är du redo att låta oss renovera hos dig?

bottom of page