top of page

Våra leverantörer

Centro

Företagets affärsidé är att förse marknaden med byggkeramik och badrumsprodukter utifrån kriterierna leveranssäkerhet, kvalitet, tillgänglighet, kunskap och service. Flexibilitet, lyhördhet och vårdande av relationer är nyckelord. Centro är aldrig starkare än sin nästa affär.

Centro sätter en ära i att vara innovativa inom vår bransch och arbetar aktivt med att förvalta vårt arv och tradition samtidigt som vi utvecklar oss själva och vår bransch.

Centro.jpeg

Badrumsspecialisten

Badrumsspecialisten erbjuder exklusiv badrumsinredning i Stockholm. Stort utbud av snyggt designade badrumsmöbler, kakel och tillbehör.

LIGAB bricmate

Bricmate

För oss går kvalitet, service och hållbarhet hand i hand, det är därför vi har ett sparsmakat sortiment.
Istället för att köpa in stora mängder med lägre kvalitet, föredrar vi att tillverka och handplocka våra produkter hos utvalda producenter och leverantörer som vi vet håller hög klass. Vi undviker allt som enligt oss är för konventionellt eller slätstruket, och lägger istället extra stor vikt vid att bygga ett sortiment med hög designkvalitet och många kombinationsmöjligheter.

Bricmate plattor.jpeg

Kakelspecialisten

Kakelspecialisten är marknadens ledande företag inom kakel och badrumsinredningar. Vi säljer och marknadsför allt inom kakel, klinker, badrum, fäst & fogprodukter och andra kringprodukter. Hos oss hittar du marknadens i särklass bredaste sortiment. Som kund till Kakelspecialisten ska du alltid erbjudas det senaste och det bästa av vad världens mest ansedda kakeltillverkare samt marknadens ledande varumärken av badrumsinredningar har att erbjuda.

LIGAB kakelspecialisten

Bastuspecialisten

Vi på Bastuspecialisten är experter på bastu och brasvärme! Besök vår unika bastubutik i Stockholm eller se sortimentet och handla här i vår e-butik.

LIGAB bastuspecialisten

Tapwell

Vi är ett svenskt företag, med skandinavisk estetik och stor nyfikenhet på moderna tekniker och aktuella inredningstrender. Vi introducerar hela tiden ny design och utvecklar vårt sortiment med innovativa ytbehandlingar. Och vi har förstås järnkoll på byggnormer, försäkringskrav och installationsmetoder. Vi har samarbetat med samma italienska tillverkare sedan starten för tjugo år sedan eftersom vi vet att de aldrig tar några genvägar. Vi kommer alltid att sätta kvaliteten i främsta rummet. För känslans skull.

tapwell blandare.png
bottom of page