top of page

Badrumsrenovering Upplands Väsby

Vi utför din badrumsrenovering i Upplands Väsby!

Att ha ett badrum helt i sin egen smak med hög standard är för många en dröm. Med vår proffshjälp kan vi genomföra din badrumsrenovering så att drömmen kan bli sann. Vi förstår att du säkert har många frågor innan renoveringen sätter igång. Därför är vi på LIGAB med dig från start av planeringen, till utförande av renovering. Därefter får du dessutom 10 års byggaranti. Allt för att du som kund ska känna dig nöjd med resultatet och trygg med din badrumsrenovering.

 

Vi har genomfört renoveringar av badrum sedan 2012 och kan med den erfarenheten garantera att ditt badrum kommer bli som du tänkt dig. Vi ser fram emot att höra av ifrån dig, så att vi kan berätta hur vi arbetar för att förverkliga din vision om ditt badrum. 

LIGAB badrum
Du är i trygga händer

När du beställer en badrumsrenovering från oss kan du känna att du är i trygga händer. Hos oss betalar du inget i förskott, utan först när badrummet är färdigt. Våra kunder har under de 10 år som vi har använt det här tillvägagångssättet uppskattat denna form av betalning.

 

Det gör att du som kund i Upplands Väsby vet vad du får för pengarna helt enkelt. 

Från idé till färdigt badrum

Vi vet att det är mycket att tänka på inför en badrumsrenovering. Besluten kommer att vara många, så här är en lista på tre bra saker att fundera på: 
 

  1. Golvvärme - ja eller nej? Om du ändå ska genomföra en badrumsrenovering kan det vara värt att fundera på om du vill lägga in golvvärme. På det stora hela blir det en mindre, extra summa, som leder till ökad komfort och härliga fördelar. 
     

  2. Materialval - Detta kan vara svårt i och med alla möjligheter som finns. Undersök vilken stil du gillar och vilken sort av material som passar din smak. Här har ni som kund hos oss möjlighet att få upp till 30% rabatt hos våra leverantörer av material.
     

  3. Belysning - Vilken typ av belysning ditt badrum har kan verkligen påverka upplevelsen av rummet. Fundera även på om du vill ha variera med olika typer, kanske både spotlights och lampor vid spegeln? Tänk även igenom om du vill ha en speciell strömbrytare och var det passar bäst att ha eluttagen.
     

LIGAB badrumsrenovering
Trygghet för dig i Upplands Väsby

För oss är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför har vi 10 års byggaranti på tätskiktet. Efter en färdig badrumsrenovering får du dessutom en slutdokumentationspärm. Detta innebär att om du skulle sälja din fastighet i Upplands Väsby så har du alla intyg, certifikat och handlingar som du behöver.

 

Hör av dig till oss inför din badrumsrenovering så berättar vi mer!

Är du redo att låta oss renovera hos dig?

bottom of page