top of page

LIGAB Bygg & Renovering utför ombyggnad, tillbyggnad och utbyggnad i Stockholm

LIGAB erbjuder byggtjänster till privatkunder och företag i hela Storstockholm. Vår expertis är inom ledning och utförande av byggprojekt. LIGAB har all nödvändig kompetens bland medarbetare och leverantörer för att utföra all typ av ombyggnad, tillbyggnad och utbyggnad. 

 

När du anlitar oss genomförs ditt byggprojekt som totalentreprenad vilket innebär att vi tar ansvar för planering, projektledning och utförande. Vi är din byggpartner från planeringsstadiet fram till slutresultatet.

Få en offert

Du kan få en preliminär offert, och genom ett hembesök kan vi skicka en mer exakt offert. 

Vi återkommer med en offert!

LIGAB – din totalentreprenör för allt inom bygg i Stockholm

Vi erbjuder totalentreprenad och har kompetens för att utföra utbyggnad, till- och ombyggnad, samt renoveringar. En av fördelarna med att anlita oss är att vi har välutbildade medarbetare och tillhandahåller samtliga yrkesgrupper. Detta innebär att du endast behöver anlita oss för att kunna genomföra ditt byggprojekt, oavsett uppdragets omfattning. LIGAB:s hantverkare har kunskap och certifikat inom områden som VVS, el, plattsättning, murbruk och ventilation. 

 

Vi utför både mindre och större ombyggnationer och tillbyggnationer, till privatpersoner och företag. När du anlitar LIGAB får du all hjälp du behöver – från planeringsstadiet till det färdiga resultatet, oavsett om det handlar om en badrumsrenovering eller att bygga om en villa. 

 

Tidigt i byggprojektet kan vi hjälpa dig med utredning, kalkylering och planering för att sedan övergå till projektering. Du kan känna dig trygg med att arbetet utförs enligt planen och att inget faller mellan stolarna då vi tar ansvar för alla moment inom byggprojektet. LIGAB tillhandahåller medarbetare som kan utföra jobb inom bygg, mark och rivning. När vi utför en utbyggnad, ombyggnad eller tillbyggnad vill vi utforma din bostad med högsta kvalitet så att du verkligen trivs och att förändringarna håller för många år framöver. 

Påbörja ditt byggprojekt i Stockholm redan idag 

LIGAB erbjuder byggservice för alla projekt inom bygg och renovering. Vi har lång erfarenhet av totalrenoveringar och erbjuder specialistkompetens inom bland annat badrumsrenoveringar och köksrenoveringar. Vi bygger till exempel övervåningar på hus, utför utbyggnader och omvandlar råvind till bostad. Som byggföretag är vi flexibla och tillgängliga, så att du kan komma igång med ditt byggprojekt så fort som möjligt och få bygget anpassat utifrån dina förväntningar. 

 

Du kan exempelvis anlita LIGAB för byggprojekt inom följande områden: 

  • Totalentreprenad 

  • Utbyggnad, ombyggnad och tillbyggnad

  • Renovering av hus och lägenheter  

  • Omvandling av råvind till bostad 

  • Övervåningar på hus 

Så lyckas du med ditt byggprojekt

För alla våra tjänster inom entreprenad är vårt mål att leverera ett lyckat bygge och göra dig som kund så nöjd som möjligt. Några av de viktigaste parametrarna för ett lyckat byggprojekt är rätt kompetens och ledarskap gällande att komma framåt i bygget. Detta är två områden som vi lägger stor vikt vid när vi utför byggprojekt. Med många års erfarenhet och en stor mängd utförda byggjobb har vi ett väl beprövat arbetssätt som innefattar projektering, planering, inköp och styrning av kostnader. 

 

LIGAB är en totalentreprenör som tillhandahåller och samordnar alla yrkesgrupper som behövs för att starta upp, utföra och färdigställa ditt byggprojekt. Vi är även tillgängliga efter avslutade byggprojekt om du vill utföra fler beställningar, till exempel om det är något tillägg som du kommer på i efterhand.

En trygg byggpartner med stort engagemang 

För oss på LIGAB är det viktigaste att du som kund blir nöjd. Därför vill vi att du ska känna dig trygg och att du upplever att vi är tillgängliga med en god service genom alla faser i byggprojektet. Vi utgår alltid från en tydlig tidsplan och budget och tar oss an alla uppdrag inom bygg med ett stort personligt engagemang. Vid behov bidrar vi gärna också med expertkunnande kring inköp och utförande. 

 

Med vår erfarenhet vet vi vart fallgropar kan finnas i en byggprocess och vi förebygger eventuella risker. En stor framgångsfaktor för ett byggprojekt är lyhördhet mellan våra hantverkare och dig som kund och detta är något som vi genom åren lagt mycket stor vikt vid att bli så bra på som möjligt.  

bottom of page