top of page

Badrumsrenovering i Huddinge

Vi fixar din badrumsrenovering i Huddinge!

Bor du i Huddinge och planerar att genomföra en badrumsrenovering? Längtar du efter vardagslyxen med ett badrum som ser ut precis så som du vill ha det?  Då har du kommit rätt. Vi hjälper människor att förverkliga sina drömmar om ett nytt och fräscht badrum. På LIGAB eftersträvar vi alltid att genomföra en badrumsrenovering så effektivt som det bara går, korrekt och enligt branschens alla regler. För dig i Huddinge innebär det en trygghet i att veta att renoveringen kommer att gå till på bästa sätt. Kontakta oss så kan vi berätta om hur vi skulle lägga upp en badrumsrenovering hos just dig!

LIGAB badrum huddinge
Vikten av duktiga hantverkare

När det kommer till badrumsrenovering vill man inte chansa på ifall allt görs på ett korrekt sätt. Därför är det extra viktigt att anlita duktiga och erfarna hantverkare.

 

Vi på LIGAB har genomfört allt inom badrumsrenovering sedan 2012, och har bara i Stor Stockholm gjort över 2 000 olika badrum. Med den erfarenheten lovar vi dig att våra hantverkare kommer att kunna leverera ett resultat som matchar det som har tänkt dig.

 

Du kan njuta av att luta dig tillbaka och se dina drömmars badrum växa fram och låta våra hantverkare göra jobbet. Inget badrum är för litet eller för stort för oss, vi genomför alla typer av badrumsrenoveringar. 

Planering inför din badrumsrenovering

Vi är såklart med dig från start av planering om du önskar det. Om du däremot vill sätta igång planerna lite själv först finns det några saker att tänka på. Du kan till exempel börja med att mäta upp ytan av ditt badrum. Genom att veta hur stort rummet är kan det bli tydligare vilka förändringar som är genomförbara.

 

En annan sak att tänka på är val av material, och det här kan nästan kännas som en djungel innan man sätter igång. Genom oss får du tillgång till våra leverantörer, och vi kan genom dem erbjuda upp till 30% rabatt på materialet. Om du ändå känner dig osäker så kan vi ge tips och råd i val av material inför din badrumsrenovering. 

LIGAB östermalm badrum
Firman för dig i Huddinge

Känner du att det är dags att ta tag i din badrumsdröm är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi går igenom hur vi kan skräddarsy din badrumsrenovering, går igenom vilka förutsättningar ditt badrum har och lämnar sedan en offert. Välkommen att kontakta oss! 

Är du redo att låta oss renovera hos dig?

bottom of page