Köksrenovering i hela Stor Stockholm

LIGAB Stockholm renoverar ca 200 kök varje år. Vi renoverar de flesta märken som IKEA, Marbodal, Balingslöv, Nordiska kök mm. 

LIGAB köksrenovering

Vi kommer ut till dig

Drömmer du om att få ett nytt kök? Och att köket görs så effektivt som möjligt, korrekt och enligt branschregler? Då har du kommit rätt. Vi på LIGAB har renoverat kök sedan 2012, sedan dess har vi renoverat över 1000 kök till kunder i hela Stor Stockholm.

När vi kommer ut till dig gör vi kontrollmått, vi kollar hur det ser ut med vvs, el och vilka förutsättningar som finns. Därefter kalkylerar vi och skickar dig en offert. 

Rabatt på material

När du bokar oss för din renovering så får du tillgång till vårt breda sortiment av leverantörer. Vi har nämligen rabatter från ett tiotal leverantörer och butiker. Du kan spara upp till 30% genom att handla via oss. 

När du handlar hos våra butiksleverantörer hjälper dem dig även med uppritning och designförslag så att du får det som du vill ha det. 

Betala inget förskott, betala efter arbetet.

När du bokar köksrenovering via oss så betalar du inget förskott, utan när köket är klart och levererat. Detta är en trygghet vi har använt i 10 år som har uppskattats av våra kunder. 

5 Års garanti

När ditt kök är klart så får du en slutdokumentationpärm, i denna erhåller du de intyg, certifikat och handlingar du behöver i det fall din fastighet får en ny ägare. 

Ett 5 års byggaranti på lämnas på det utförda arbetet.

Våra senaste slutförda köksrenoveringar i Stockholm

Redo att starta din köksrenovering?