Omvandlar boenden, tillsammans.

LIGAB har sedan start haft fokus och inriktning på omvandling av boenden genom högre standard på renovering och byggtjänster. Detta genom att arbeta rätt från början, med korrekt valda yrkesmän och leverantörer. 

Det är såhär vi startade

2012

Vi grundades

2015

Vi utför 300 badrum per år

2018

Vi uppnår 33 Miljoner i omsättning

2022

Vi får ett nytt utseende och förtydligar vår inriktning

LIGAB referenser

LIGAB ska vara det självklara valet för varje hushåll och företag när det kommer till omvandling och renovering av boenden och arbetsplatser. Idag är vi väletablerade på marknaden och utför ca 300 badrum och köksrenoveringar per år. 

Från 2022 har vi ett nytt utseende, en ny hemsida och mycket mer roliga nyheter. Vi växer och bygger upp en organisation som ska kunna erbjuda fler och bättre erbjudanden till våra kunder. 

Vårat kärnområde är badrum, kök och totalrenovering. Vi utför entrepenad och eftermarknad på våra egna utföra projekt. Vi är en av de få som kan leverera en konkurrenskraftig renovering som görs i tid och i budget. 

För att tillhandahålla en bra tjänst, vara långsiktiga och vara trovärdiga så vågar vi säga att vi har den bästa organisationen som med mångårig bygg erfarenhet och yrkesbevis. 

Samtliga av våra medarbetare har yrkesbevis, flera års erfarenhet där vi byter ut kunskap och lärdom med varandra. För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra och därmed kan prestera maximalt. 

LIGAB omdömen

Antalet renoveringar och projekt

40+

Yrkesmän 

2000+

Kunder

1000+

Badrum renoverade

1000+

Kök

Renoverade

Är du redo att låta oss renovera hos dig?