top of page

Omvandlar boenden, tillsammans.

LIGAB har sedan start haft fokus och inriktning på omvandling av boenden genom högre standard på renovering och byggtjänster. Detta genom att arbeta rätt från början, med korrekt valda yrkesmän och leverantörer. 

Det är såhär vi startade

2012

Vi grundades

2015

Vi utför 300 projekt per år

2018

Vi uppnår 33 Miljoner i omsättning

2022

Ny koncern och ny ledningsgrupp.

LIGAB bygg och bostad.jpg

LIGAB ska vara det självklara valet för varje hushåll och företag när det kommer till omvandling och renovering av boenden och arbetsplatser. Idag är vi väletablerade på marknaden och utför ca 300 projekt per år. 

Från 2022 har vi en ny koncern, ny hemsida och ny ledningsgrupp. Vi växer och bygger upp en organisation som ska kunna erbjuda fler och bättre erbjudanden till våra kunder. 

Vårat kärnområde är badrum, kök och totalrenovering. Vi utför entrepenad och eftermarknad på våra egna utförda projekt. Vi är en av de få som kan leverera en konkurrenskraftig renovering som görs i tid och i budget. 

För att tillhandahålla en bra tjänst, vara långsiktiga och vara trovärdiga så vågar vi säga att vi har den bästa organisationen med mångårig byggerfarenhet och yrkesbevis. Tex har vi egna anställda ingenjörer.

Samtliga av våra medarbetare har yrkesbevis, minst 5 års yrkeserfarenhet, där vi byter ut kunskap och lärdom med varandra. För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra och därmed kan prestera maximalt. 

Badrumsrenovering LISGAB.png

Antalet renoveringar och projekt

40+

Yrkesmän 

2000+

Kunder

1000+

Totalrenoveringar

1000+

Bygg

Är du redo att låta oss renovera hos dig?

bottom of page