top of page
  • Skribentens bildErik

Japandi stil

Den japanska stilen har blivit allt mer populär de senaste åren, särskilt inom inredning. Denna stil kombinerar det bästa av både japansk och skandinavisk design för att skapa en modern, minimalistisk look. Men vad är Japandi egentligen, och hur kom den till? I den här artikeln utforskar vi historien och de viktigaste egenskaperna hos denna designtrend.


Japandi interiör
Japandi stil

Japandi-stilen är en hybrid av två populära designtrender – japansk och skandinavisk. Denna kombination förenar skandinavisk designs rena linjer och minimalistisk estetik med de subtila, organiska egenskaperna hos japansk design. Resultatet är en sofistikerad look som är både minimalistisk och mysig.


De huvudsakliga egenskaperna hos japansk stil är rena linjer, minimalism, funktionalitet och naturliga material. Naturliga element som trä, sten och växter är nyckeln till att skapa en mysig men modern atmosfär. Möbler är ofta designade med enkla linjer, neutrala färger och dämpade toner. Belysning är också viktigt, eftersom syftet är att skapa en subtilt upplyst atmosfär att koppla av i.23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page