top of page
  • Skribentens bildErik

Badrumsinspiration: ovanligt vackra badrum hemma hos andra.

Uppdaterat: 13 jan. 2022

Toppmodernt badrum med industridörrar.

Paret bakom hyllade inredningsmärket Love warriors håller sig till få materialval för att binda ihop sin vindslägenhet. Badrummet har fått likadant vitt kakel som i köket, och samma mönstrade klinkergolv som ute på terrassen. Dörrarna i duschutrymmet är specialbeställda och ett nytt takfönster släpper in ljuset.


Badrum med spadel och kommod i shakerstil.

Vanligt vitt standardkakel och carraramarmor samsas i det här spatiösa badrummet. Den vägghängda kommoden är egenritad med dubbla handfat från Duravit. Badrummet är delat i två rum, varav det inre har en spa-avdelning med bastu och ett fristående badkar från Nordhem. Vägg­panelen är behandlad med bastu­lasyr från Tikkurila.


“Att få inspiration från andra är bra, men att välja sin personliga stil och prägel är bättre.”

Lantligt och romantiskt badrum. Vem gillar inte att ha trevligt och lugnt om kvällarna, det är vi inte ensamma om. Att skapa ett lantligt och romantiskt badrum har funnits så länge bad och spa har funnits.Badrum med vacker tapet. Tapet är hetaste badrumstrenden! Tapeten Novolette från Fornasetti ger stark karaktär till detta vackra badrum. Kakel och bröstlist kommer från Bygg­fabriken. Spegeln, med sina ­­fasett­slipade kanter, är beställd hos glasmästare efter gammal förlaga. Handfatet är original från 30-talet då huset byggdes, golvklinker Hexagon från Höganäs kakel.

Dubbla handfat, dubbla duschar – spafaktor!

Som ett lyxigt spa – fast hemma. Mörka skifferplattor, dubbla duschar och omsorgsfullt valda detaljer sätter stilen i det här fina badrummet. Vackra detaljer i rotting och gröna, sköna inslag ger badrummet personlighet och värme.


Modernt stramt badrum med personliga detaljer.

Med en modernt stram grund och inslag av klassiska och "möblerande" detaljer är detta ett badrum att trivas i. Det moderna uttrycket i handfat och duscharmatur kontrasteras med mer klassiska tillägg, som benställningen i edvardiansk stil till handfatet samt handduksstång och krokar i samma anda. Det antika bokskåpet och personliga detaljer får badrummet att kännas ombonat.


373 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page