top of page
  • Johan

Att välja färger vid renovering

Om du ska renovera en lägenhet är att välja rätt färger på dina väggar ett av de viktigaste besluten du kommer att fatta. Färgen på väggarna kan påverka känslan i rummet och framkalla olika känslor. Här är några tips på hur du väljer de bästa färgerna för dina väggar i en nyrenoverad lägenhet:


1. Tänk på din belysning: Naturligt ljus är ett bra sätt att framhäva vissa färger och kan få ett rum att se ljusare och mer inbjudande ut. Fundera på hur mycket naturligt ljus rummet får och hur färgerna ser ut i olika ljussättningar.


2. Välj färger som kompletterar din möbel och inredning: Välj färger som hjälper dina möbler och dekorationer att sticka ut. Om du har en modern, minimalistisk designstil så välj färger som är neutrala och enkla. Om du har en mer eklektisk stil kan du leka med ljusare färger för att skapa en livlig atmosfär.


3. Tänk på neutrala toner: Neutrala toner är bra för att få vilket utrymme som helst att kännas inbjudande och avslappnat. Du kan lägga till färgklickar med konstverk och dekorationer, eller så kan du använda färgaccenter med möbler.


4. Var öppen för färgtrender: Färgtrender förändras och utvecklas ständigt. Om du vill lägga till en modern känsla till din lägenhet, överväg då färger som är trendiga. Du kan hämta inspiration från tidningar, eller så kan du till och med ta hjälp av en inredare eller färgkonsult.


Det här är några saker att tänka på när du väljer färger på väggar i en nyrenoverad bostad


LIGAB är en komplett leverantör av målning av bostäder och fastigheter.61 visningar0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page