top of page

Finsnickerier & Platsbyggt

Bor du i Stockholm och funderar du på finsnickerier?

Platsbyggt och finsnickerier har aldrig varit så populärt som nu. Det finns en mängd anledningar till varför platsbyggt och finsnickerier är det mest originella. Man får något exklusivt men även klassigt och perfekt anpassat till utrymmet. 

18029999425391465.jpg
Väggpaneler, bröstlister och socklar

Vi utför väggpaneler, ramlister, socklar till lägenheter och hus i hela Stockholm. Detta utför vi i samband med totalentrepenad dvs när vi renoverar lägenheten och huset. 

Att sätta in väggpaneler och ramlister på väggarna ger en exklusiv och klassisk känsla, det ökar värdet och ger en värme i huset. 

Platsbyggda skåp , garderober och kök

Platsbyggda skåp, garderober och kök har vi erfarenheten att utföra. Vi tar mått, bilder och skapar nya ritningar och visualiseringar så att resultatet blir optimalt. 

Vi kan även utföra olika typer av behandling och målning. 

17881655324404133.jpg
Ramlister väggar.jpg
Ramlister

Vi monterar ramlister på väggar för dem optimala sekelskiftes känslan.

Elementskydd

Till våra totalrenoveringar och kunder kan vi ta hand om alla detaljer och inte minst måttanpassade elementskydd för ditt smak och tycke. 

Elementskydd stockholm.jpg
Vinrum

Vi skapar speciallösningar som tex Vinrum. I detta exempel har vi skapat ett vinrum med glasväggar och ett kylsystem. Till detta har vi finsnickerier med caverackmoduler. 

Kontakta oss för finsnickerier och speciallösningar

Se till att dina drömmar för finsnickerier inte stannar vid just en dröm. Kontakta oss så hjälper vi dig att förverkliga din vision! Vi genomför alla slags former av finsnickerier i Stockholm. Hör av dig till oss så berättar vi om hur vi kan hjälpa dig inför just din renovering. 

Är du redo att låta oss renovera hos dig?

bottom of page