top of page

Totalrenovering i hela Stor Stockholm

LIGAB har slutfört över 1000 totalrenoveringar i Stor Stockholm sedan 2012. Genom att boka oss kan vi även hjälpa till med ritningar och inköp. Vi tar på oss små som stora totalrenoveringar.

Köksrenovering LIGAB Stockholm.png

Vi kommer ut till dig

Drömmer du om att göra en  totalrenovering? Och att renoveringen görs så effektivt som möjligt, korrekt och enligt branschregler? Då har du kommit rätt. Vi på LIGAB har renoverat lägenheter och hus sedan 2012, sedan dess har vi renoverat över 2000 hem till kunder i hela Stor Stockholm.

När vi kommer ut till dig gör vi kontrollmått, vi kollar hur det ser ut med vvs, el och vilka förutsättningar som finns. Därefter kalkylerar vi och skickar dig en offert. 

Rabatt på material

När du bokar oss för din renovering så får du tillgång till vårt breda sortiment av leverantörer. Vi har nämligen rabatter från ett tiotal leverantörer och butiker. Du kan spara upp till 30% genom att handla via oss. 

När du handlar hos våra butiksleverantörer hjälper dem dig även med uppritning och designförslag så att du får det som du vill ha det. 

Trygg betalning och bokning.

När du bokar renovering via oss så har du tryggt villkor med betalning. Detta är en trygghet vi har använt i 10 år som har uppskattats av våra kunder. 

5 Års garanti

När din renovering är klar så får du en slutdokumentationpärm, i denna erhåller du de intyg, certifikat och handlingar du behöver i det fall din fastighet får en ny ägare. 

Ett 5 års byggaranti på lämnas på det utförda arbetet.

Redo att starta din totalrenovering?

bottom of page